Zuideinde

Amsterdam

€1.300,- per maand

Beschikbaar vanaf 01-08-2024

Reageer nu

Beschrijving

Te huur aangeboden gemeubileerd 2 kamer appartement met zolder van 20m2 gelegen op de 1e verdieping in het Noorden van Amsterdam. Geschikt voor de doelgroepen: vrouwelijke expat, vrouwelijke alleenstaande of vrouwelijke student.

Indeling:
Via de centrale entree toegang via trapopgang tot een lichte woonkamer.
Via een vaste trap naar boven in de woonkamer komt u in de slaapkamer welke is uitgerust met een 2 persoonsbed, dakraam en verduisterend rolgordijn. De bergruimte is te gebruiken als kledingkast.
De keuken is voorzien van een kookgelegenheid, koelkast, magnetron en een bar om aan te eten. De volledig betegelde badkamer is voorzien van vloerverwarming, toilet, brede wastafel, bad/whirlpool en aparte douche.
Keuken en badkamer worden gedeeld met 1 persoon.

Omgeving:
De Oostzanerwerf is een plezierige buurt, nabij vele sportfaciliteiten, met cafés en restaurants en supermarkten op loopafstand. Het openbaar vervoer bevindt zich om de hoek evenals de toe- en afrit van de ringweg A10.
Oppervlakte 20m2;
Extra’s:
Volledig voorzien van airconditioning;
Centrale verwarming inclusief draadloze thermostaat.
Gratis parkeren voor de deur;

Contractvorm:
Er wordt gebruik gemaakt van de kort lopende huurovereenkomst van maximaal 24 maanden conform de “Wet doorstroming huurmarkt 2015”.
Beschikbaarheid: Het object is beschikbaar per direct.
Huurprijs:
De huurprijs van de gemeubileerde woning bedraagt € 1.300,-- inclusief gas, water, elektra en internet.

Huurcriteria:
Wij hanteren standaard dat een huishouden een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3 x de kale maandhuur.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan ontvangen wij graag inzage in uw persoonlijke- en financiële situatie (minimaal kopie paspoort en drie recente salarisstroken).

Locatie

Vraag een bezichtiging aan