Boompjes

Rotterdam

€2.000,- per maand

Reageer nu

Beschrijving

Short Stay Oppurtunity!

Gelegen in Rotterdam ligt dit karakteristieke appartement aan de Boompjes. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 78 m2, is gebouwd in 1988 en heeft een energielabel C.

Hip wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Boompjes 312 is gelegen in de buurt Stadsdriehoek. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Ruim 2-slaapkamer appartement met fantastisch uitzicht over de Maas!

Locatie: Centrum

Ontdek dit 2-slaapkamer appartement gelegen in het gezellige centrum van Rotterdam. Deze ruime woning biedt een fantastisch uitzicht.

Kenmerken van de Woning:

- Ruimte en Comfort: Dit appartement is zeer ruim en goed ontworpen, waardoor je veel ruimte hebt om te leven en te genieten.

- Twee Slaapkamers: De woning beschikt over twee slaapkamers. 1 slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed en in de kleine slaapkamer staat een eenpersoonsbed.

- Fantastisch uitzicht: Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een balkon met een panoramisch uitzicht over de Maas.

- Moderne Keuken: De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waardoor koken een plezierige ervaring wordt. Bereid je maaltijden terwijl je geniet van het uitzicht.

- Badkamer: De badkamer is voorzien van een bad, douche en een wasmachine + droger.

Bijzonderheden:
- gemeubileerd;
- geschikt voor een 1 persoon, stel, expats, gezin;
- roken niet toegestaan;

Te huur per 1 februari 2024 voor 5 maanden
Huurprijs: €2000,- exclusief per maand.
Gas, water en elektra voor eigen rekening.
Internet tv en gemeentelijke belastingen regelt u zelf.

Borg: € 3000,-

Locatie

Vraag een bezichtiging aan