Roerplein

Utrecht

€2.200,- per maand

Reageer nu

Beschrijving

Ruim en modern gemeubileerd appartement in Rivierenwijk voor 4 maanden van 1 april tot 1 augustus

Tijdelijke verhuur! Heerlijk wonen in de populaire Rivierenwijk met eigen parkeerplaats. Per 1 april beschikbaar voor een periode van 4 maanden tot 1 augustus: sfeervol en modern ingericht, ruim 3-kamer appartement (106 m²) met terras. Heerlijk wonen in deze prachtige wijk langs de Vaartsche Rijn op loopafstand van de vele hippe horeca-gelegenheden in Rotsoord zoals De Watertoren, LE:EN en Camping Ganspoort. Het station Utrecht Vaartsche Rijn bevindt zich op nog geen kilometer afstand. Door de ruime opzet met twee grote slaapkamers is het appartement ideaal voor een stel, twee woningdelers maar zeker ook voor een jong gezin.

Indeling
Het appartement beschikt over een ideale indeling met een brede gang van waaruit toegang tot de diverse vertrekken. De woon- en eetkamer met open keuken is bijzonder licht door de enorme raampartijen aan twee zijden van de hoekwoning. Langs één buitenzijde van het appartement, op een autovrij hofje, is een strook van 1,5 x 8,5 meter toegekend als privé-terras dat naar eigen smaak leuk aan te kleden is met plantenbakken en zitjes. Deze buitenruimte is direct toegankelijk vanuit de woonkamer. Vanuit de gang is er toegang tot de twee grote slaapkamers (beide met een eigen bergkasten), de toilet, de badkamer (met ligbad) en een aparte technische ruimte met CV-installatie.

Het complex
Het betreft een licht hoekappartement op de begane grond van een goed onderhouden appartementencomplex uit 2006. Het complex is hoogwaardig gebouwd, ruim opgezet en beschikt over een prachtige binnentuin met picknicktafels, welke enkel toegankelijk is voor de bewoners. Onderin het pand bevindt zich een afgesloten parkeerkelder een eigen parkeerplaats en een ruime afsluitbare (fietsen)berging. Het appartement is goed geïsoleerd en met energielabel B zijn de maandelijkse lasten voor GWL minimaal.

Opleveringsniveau
Het appartement is meer dan netjes afgewerkt en wordt gemeubileerd aangeboden. Door het gehele appartement (m.u.v. de natte ruimtes) ligt een laminaat vloer. De hoekkeuken beschikt over inbouwapparatuur. De diverse bergruimtes bevatten handige stellingkasten voor een efficiënte opslag.

Locatie

Vraag een bezichtiging aan