Oudeweg

Reeuwijk

€750,- per maand

Reageer nu

Beschrijving

Dit is een Tiny House dat alleen maar bedoeld is voor dagrecreatie. het is mogelijk om er soms een nachtje te slapen maar het is echt heel klein. Bewoning, ook tijdelijk, is niet toegestaan.

Te huur: Volledig ingericht Tiny House aan de Reeuwijkse plassen op een schitterend perceel direct aan de plas

Op een droomplek aan de Reeuwijkse plassen ligt dit prachtige Tiny House in een schitterend natuurgebied. Hier kunt u heerlijk ontspannen, naar de natuur kijken en luisteren of u juist inspannen door te zeilen, te zwemmen, te surfen of te kanoën. Het perceel is 2.500m2 en biedt veel privacy.
Het huisje is gelegen aan de Oudeweg en ligt aan de Ravenbergse plas. Uw verborgen paradijs bestaat uit een royale tuin omzoomd met een prachtige rietkraag.
Vanuit uw huisje heeft u een schitterend uitzicht over de tuin, uw rietkraag en uiteraard de Ravenbergse plas. De tuin is ca 1.500 vierkante meter waarvan ongeveer de helft een grasveld is met een speeltoestel voor uw (klein) kinderen.
De tuin heeft twee steigers. De eerste bestaat uit een mooi looppad door het riet en komt dan uit op een royaal terras aan de plas. De andere is een zogenaamde jollensteiger. Hier ligt de boot die ook bij de verhuur hoort.
Het huisje zelf is met 9m2 klein maar is zeer functioneel en charmant ontworpen. Er is een keuken, een toilet, een eettafel, een twee persoonsslaapbank en een buitendouche. De dubbele openslaande deuren geven u toegang tot het in 2020 vernieuwde ruime houten terras.
het perceel ligt aan het fietspad van de Oudeweg. Via eigen brug en loopt u de tuin in. Op 50 meter van het perceel kunt u uw auto parkeren.

Locatie

Vraag een bezichtiging aan