Klimopstraat

Bergen op Zoom

€1.750,- per maand

Reageer nu

Beschrijving

Deze woning herbergt veel ruimte en biedt de mogelijkheid voor een beroep/bedrijf of hobby aan huis. De woning beschikt op de begane grond over een entree met berging, toilet en een tuingerichte kamer (eventueel te gebruiken als hobby-/praktijkruimte). Op de 1e verdieping bevinden zich de royale woonkamer en de afgescheiden keuken met aan de voor- en achterzijde van de woning een balkon. Op de 2e verdieping zijn 3 (slaap)kamers en de badkamer. Achter de woning bevindt zich een knusse, op het westen gerichte tuin.

Deze tussenwoning is gelegen aan de Klimopstraat vlakbij de Watertoren op een steenworp afstand van het stadscentrum van Bergen op Zoom. De straat is woongebied met aan de overkant een speeltuin voor de kinderen. Voor je boodschappen kun je alle kanten op met het winkelcentrum aan de Pastoor Jutenlaan en het Piusplein op loopafstand. Als je de stad uit moet, de uitvalsweg naar de A58/A4 ligt voor de deur. De woning is echt centraal gelegen!

Zoek je een woning met veel ruimte en mogelijkheden die ook nog eens centraal is gelegen, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling
De auto kan voor de voordeur worden geparkeerd. In de hal van de woning bevinden zich het toilet, de toegang tot de berging en de meterkast. De meterkast is uitgerust met 5 elektragroepen, een aardlekschakelaar en een fornuisgroep. Verderop in de hal is de toegang tot een kamer en is de trapopgang naar de 1e verdieping.

Toilet
Het toilet is uitgerust met een duoblok toilet en een fontein. Het toilet is tot halfhoog betegeld met daarboven spuitwerk.

Berging
Voor in de hal en ook vanaf buiten te betreden bevindt zich de berging. Hier zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de wasdroger. Verder is hier veel ruimte om spullen op te bergen.

Kamer (ca. 16 m2)
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een kamer die voor veel doeleinden geschikt is. Vanzelfsprekend kan deze kamer als (extra) slaapkamer worden gebruikt. De kamer is tevens geschikt om een hobby in te kunnen uitoefenen of als praktijkruimte te fungeren voor een eigen beroep of bedrijf (bijvoorbeeld schoonheidssalon, nagelstudio of financiële dienstverlener). Er is ruim plaats voor bijvoorbeeld een groot bureau en kasten. De wanden zijn afgewerkt met kunststof schroten, het plafond is afgewerkt met spuitwerk en op de vloer liggen tegels. Deze kamer geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
De hardhouten trap in de hal komt uit in de woonkamer op de 1e verdieping. De hele 1e verdieping is de leefruimte met woonkamer en keuken. In de woonkamer is de vaste trap aanwezig naar de 2e verdieping.

Woonkamer
Deze is ruim bemeten en ligt aan de achterzijde van de woning. Door de grootte van de woonkamer is het mogelijk een royale zithoek te plaatsen en een eethoek. Via een balkondeur heb je toegang tot het balkon dat op het westen is gelegen. De wanden van de woonkamer zijn gedeeltelijk afgewerkt met steen strips en gedeeltelijk met granol. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk en op de vloer liggen tegels.

Keuken
De keuken is afgescheiden van de woonkamer en ligt aan de voorzijde van de woning. Het aanwezige keukenblok is in een L-vorm opgesteld. De keuken beschikt over een kunststof werkblad met rvs-spoelbak. Verder beschikt de keuken over een afzuigkap en is de aansluiting voor een vaatwasser aanwezig. De afwerking bestaat uit deels betegelde wanden, een spuitwerk plafond en dezelfde vloertegels als in de woonkamer. Vanuit de keuken is toegang tot het aan de voorzijde van de woning gelegen balkon.

Tweede verdieping
De open trap in de woonkamer komt uit op de overloop van de 2e verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, de badkamer en een kast waar de cv-ketel hangt. Dit betreft een Vaillant cv-ketel van het bouwjaar 2008.

Slaapkamer 1 (ca. 13 m2)
Deze ruime slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en beslaat de volle breedte van de woning. In de slaapkamer is plaats voor een 2-persoonsbed. Een vaste (kleding)kast is aanwezig. Op de vloer ligt laminaat. De wanden zijn afgewerkt met behang en het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Slaapkamer 2 (ca. 10 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en geeft uitzicht over de Kastanjelaan en op de Watertoren. In de slaapkamer is plaats voor 1-persoonsbed en een kledingkast. De afwerking is gelijk aan slaapkamer 1 behalve dat hier op de vloer een kurklaminaat ligt.

Slaapkamer 3 (ca. 5,5 m2)
Ook deze kamer is eveneens aan de voorzijde van de woning gelegen. In de kamer is plaats voor een 1-persoonsbed. De afwerking van de slaapkamer is gelijk aan die van slaapkamer 1 en 2 behalve dat hier op de vloer zeil ligt.

Badkamer
De verwarmde badkamer is gelegen tussen slaapkamer 1 en 2 in het midden van de 2e verdieping. De badkamer is uitgerust met een ligbad, hangcloset en wastafel met meubel en spiegelkast. De wanden van de badkamer zijn afgewerkt met kunststof paneelplaten. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk en de vloer is betegeld.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning ligt de tuin. De tuin is op het westen gelegen en heeft een achterom. De tuin heeft nu een prominent aanwezige conifeer als beplanting die veel ruimte inneemt. Als deze wordt verwijderd kan men genieten van de zonnige tuin. De tuin is afgeschermd van de buren en de achter de woning gelegen Kastanjelaan door een houten schutting.

Bijzonderheden
* Royale woning met mogelijkheid voor bedrijf/beroep aan huis
* De woning beschikt grotendeels over dubbel glas
* De woning beschikt grotendeels over rolluiken
* Tuin op het westen met achterom
* Parkeren voor de deur

Locatie

Vraag een bezichtiging aan